Analiza

Utakmica bez prijenosa i značaja

Hrvatska očekivano slavila protiv Gibraltara; jesmo li naučili išta novo?

ktm686 | 06/2015

Kovačeva Hrvatska rasturila opasni Gibraltar. Ma nemojte mi reći da će netko pjevati hvalospjeve oko te utakmice koju zahvaljujući pohlepi HNS-a i nesposobnosti HTV-a nismo mogli gledati niti na jednom njihovom programu. Protivnik uopće nije bio po mjeri i Kovačeva priča da je sad vidio neke dobre stvari prije sraza s Italijom uopće ne drži vodu. Ništa on nije vidio iz te utakmice, pogotovo ne od Anasa Sharbinija kojeg Dinamovi igrači “spreme u džep” na svakoj njihovoj utakmici, a pogotovo to mogu učiniti Talijani. Mandžukić – koma. Dao je gol iz penala koji bi i više od 50% nas dalo.

Siguran sam da je ova rekreacija od utakmice bila svrhovita samo u tome da naši napumpaju smopouzdanje pred Italiju jer kako bi se osjećali da smo izabrali nekog puno atraktivnijeg pa kiksali? Svi bi samo plakali za Lukom svemogućim.

Gledao sam utakmicu Francuska-Belgija 3:4 i tu se imalo što vidjeti, odnosno kako bi nam bilo da smo igrali s protivnikom po mjeri. Čestitam na međunarodnom

debiju našem sucu Mariću i želim mu puno uspjeha, a naravno i Vatrenima protiv Italije pa što bude da bude na praznom stadionu (a i to zahvaljujući grupi pametnjakovića s tribina).

Slažem se: mrkino, HAJDUK2012,

Prati nas

©2022. Sva prava pridržana.